HOME   |   ETEN&DRINKEN   |   ARRANGEMENTEN   |   KIDS   |   AGENDA&UITJES   |   BLOG   |   CONTACT 

MET KIDS KOMEN ETEN?

Wij zijn een familie restaurant, waarbij kinderen welkom zijn. In de hal en op het achterterras zijn kleine speelhoekjes.

Er is een Pannenkoek Konijnenberg Kindermenu €9,50 in combi met pannenkoek, ranja, ijsje met verrassing OF een Cowboy|girl Snack Konijnenberg Kindermenu €11,50 met frites, snackpoppetje, ranja, ijsje met verrassing. Een surprise pannenkoek (met cadeautje uit de kast) is €8,95. Of kies voor het kinderpartijtje arrangement a €10 per kind. Meer tijd? partijtje? of zin in een uitje? Alle arrangementen zijn supergoed te combineren met onze nieuwe speurtochten.

Klik hier voor de gehele kindermenukaart

SPEURTOCHTEN
VANUIT DE KONIJNENBERG


PRINSES SPEURTOCHT voor prinsen en prinsessen (vanaf 4 jaar)

3.50 of 5.00 per kind (incl. routeboekje, prinseskroontje én cadeautje uit de schatkist. (€5 per kind = inclusief een lekker zakje chips/pakje drinken in een tasje voor onderweg)

Doe je mee? met de speurtocht van Prinses Elsa van Koninkrijk Groenendaal? Je start aan de overkant van De Konijnenberg bij de ingang van Wandelbos Groenendaal.

De route is inclusief leuke spelletjes, een bos bingo en bedraagt ca. 1 uur en een kwartier.

Je kan de speurtocht alle dagen van de week lopen binnen onze openingstijden van 12:00-20:00 uur – Meld je wel even vóór tijdstip vertrek bij een Konijnenberg medewerker.

 

Partijtje vieren? reserveer een verjaardagtafel met een van onze kinderarrangementen voor of na de speurtocht in ons restaurant.

Klik hier voor meer informatie

De PIRAAT SPEURTOCHT - Kapitein Rabbit en de verborgen schat (vanaf 4 jaar)

3.50 of 5.00 per kind (incl. routeboekje, piraatbandana én cadeautje uit de schatkist. (€5 per kind = inclusief een lekker zakje chips/pakje drinken in een tasje voor onderweg)

kraak de code van de schatkist. Voor elk kind in de schatkist een cadeautje én een stoere piratenbandana voor jongens én meisjes.

Je start aan de overkant van De Konijnenberg bij de ingang van Wandelbos Groenendaal.

De route is inclusief leuke spelletjes en bedraagt ca. een 1 uur en een kwartier.

Je kan de speurtocht alle dagen van de week lopen binnen onze openingstijden van 12:00-20:00 uur – Meld je wel even vóór tijdstip vertrek bij een Konijnenberg medewerker.

Klik hier voor meer informatie

KINDER PARTIJTJE ARRANGEMENT

10 per kind.

kinderpannenkoek poedersuiker en stroop, glas limonade, een kleur- & speelplaat met potloden, een kinderijsje met een bolletje vanille ijs en slagroom met snoepspikkels & voor ieder kind met verrassing bij het ijsje. Leuk in combi met een speurtocht.


KIDS TIPS OMGEVING

Speeltuin Linnaeushof ligt op 500 meter

een bezoek aan kinderboerderij ‘t Molentje zijn een leuke combi voor je kids in een schoolvakantie of op woensdagmiddag. Combineer een dagje spelen bij de grootste speeltuin van Nederland, Linnaeushof, op
10 minuten afstand. Met als afsluiter een gezellig dinertje bij De Konijnenberg.LEUK
de Surprise Pannenkoek
voor KIDS met
poedersuiker &
cadeautje uit de kast
€8,95
Design: Cilla Tibbe   Webdevelopment: www.silicium.nl