HOME   |   ETEN&DRINKEN   |   ARRANGEMENTEN   |   KIDS   |   AGENDA&UITJES   |   BLOG   |   CONTACT 

MET KIDS KOMEN ETEN?

Wij zijn een familie restaurant, waarbij kinderen welkom zijn. In de hal is een klein speelhoekje. 

 

Er is een Pannenkoek Konijnenberg Kindermenu €9,50 in combi met pannenkoek, ranja, ijsje met verrassing OF een Cowboy|girl Snack Konijnenberg Kindermenu €11,50 met frites, snackpoppetje, ranja, ijsje met verrassing. Een surprise pannenkoek (met cadeautje uit de kast) is €8,95. Nieuw! is onze “Sweet Sushi Roll” een pannenkoek sushi van banaan en Nutella €9,50

 

 Combineer eten met kinderen eens met één van onze leuke speurtochten in het Groenendaalse bos aan de overkant van ons restaurant gelegen.

Klik hier voor de gehele kindermenukaart

SPEURTOCHTEN
VANUIT DE KONIJNENBERG


PRINSES SPEURTOCHT voor prinsen en prinsessen (vanaf 4 jaar)

3.50 of 5.00 per kind (incl. routeboekje, prinseskroontje én cadeautje uit de schatkist. (€5 per kind = inclusief een lekker zakje chips/pakje drinken in een tasje voor onderweg)

Doe je mee? met de speurtocht van Prinses Elsa van Koninkrijk Groenendaal? Je start aan de overkant van De Konijnenberg bij de ingang van Wandelbos Groenendaal.

De route is inclusief leuke spelletjes, een bos bingo en bedraagt ca. 1 uur en een kwartier.

Je kan de speurtocht alle dagen van de week lopen binnen onze openingstijden van 12:00-20:00 uur – Meld je wel even vóór tijdstip vertrek bij een Konijnenberg medewerker.

 

Partijtje vieren? reserveer een tafeltje in ons restaurant en bestel lekker a-la-carte of kies voor een kindermenu. (let op: kinderverjaardagen kunnen niet op zondagen en feestdagen gevierd worden in ons restaurant! en zijn alleen mogelijk overdag, tussen 12:00 en 16:00 uur. (het is niet mogelijk ‘eigen taart’ mee te nemen)


De PIRAAT SPEURTOCHT - Kapitein Rabbit en de verborgen schat (vanaf 4 jaar)

3.50 of 5.00 per kind (incl. routeboekje, piraatbandana én cadeautje uit de schatkist. (€5 per kind = inclusief een lekker zakje chips/pakje drinken in een tasje voor onderweg)

kraak de code van de schatkist. Voor elk kind in de schatkist een cadeautje én een stoere piraten-bandana voor jongens én meisjes.

Je start aan de overkant van De Konijnenberg bij de ingang van Wandelbos Groenendaal.

De route is inclusief leuke spelletjes en bedraagt ca. een 1 uur en een kwartier.

Je kan de speurtocht alle dagen van de week lopen binnen onze openingstijden van 12:00-20:00 uur – Let op Meld je wel even vóór tijdstip vertrek bij een Konijnenberg medewerker.


KINDER PARTIJTJE ARRANGEMENT

10 per kind.

kinderpannenkoek poedersuiker en stroop, glas limonade, een kleur- & speelplaat met potloden, een kinderijsje met een bolletje vanille ijs en slagroom met snoepspikkels & voor ieder kind een kleine verrassing bij het ijsje. Leuk in combi met een speurtocht.


KIDS TIPS OMGEVING

Speeltuin Linnaeushof ligt op 500 meter

een bezoek aan kinderboerderij ‘t Molentje zijn een leuke combi voor je kids in een schoolvakantie of op woensdagmiddag. Combineer een dagje spelen bij de grootste speeltuin van Nederland, Linnaeushof, op
10 minuten afstand. Met als afsluiter een gezellig dinertje bij De Konijnenberg.LEUK
kies voor de Surprise Pannenkoek
voor KIDS met
poedersuiker &
cadeautje uit de kast
€8,95
Design: Cilla Tibbe   Webdevelopment: www.silicium.nl