HOME   |   ETEN&DRINKEN   |   ARRANGEMENTEN   |   KIDS   |   AGENDA&UITJES   |   BLOG   |   CONTACT 

VACATURE

BIJBAANTJE SCHOLIEREN

We zoeken jongens vanaf 15 jaar om ons keukenteam te versterken.
Is dit leuk voor jou of ken je iemand die het leuk lijkt om in de horeca te werken?
Bel dan meteen 0235848096 en kom langs om een sollicitatie formulier in te vullen. Je start in de afwas en brengt af en toe een gerecht naar gasten en je leert natuurlijk uiteindelijk de allerlekkerste pannenkoek te bakken…
We hebben gunstige werkuren van 12:00-21:00, een jong en gezellig team, je deelt mee in de fooi en werk je in de avondshift eet je vooraf in het restaurant. De job is het hele jaar door, we hebben plek voor de avonden en in het weekend.
Mail naar Marco info@dekonijnenberg.bl

Wild aan tafel

dineravond datum bekend

19 november 2019 start 18:30

wordt een culinair verrassingsdiner gekookt bij De Konijnenberg. Chef Mark Visser bereidt met Wild van het seizoen, een culinair 4-gangen wilddiner waarbij passende wijnen worden geserveerd naar wens. Dit zijn supergezellige avonden. Reserveren kan via de mail, telefonisch of loop even binnen, vol = vol (in 2018 was deze dineravond helemaal vol geboekt..)

RECENCIES

"Lekker uit eten met de hele familie, De Konijnenberg is een begrip in de regio en ver daarom heen"

"Niet alleen pannenkoeken maar ook voortreffelijk wild eten. Aanrader! Pannenkoek met wildragout is een leuke aanrader"

"We waren hier voor een verjaardag. Ondanks de drukte bleef de bediening attent en aardig. Glazen werden snel bijgevuld. De pannenkoeken waren heerlijk."

"Klantvriendelijk"

"We hebben op een terrasje gezeten afgelopen zomer en verschillende pannekoeken gegeten, zowel zoetig als hartig staan op het menu. Prima bediening en gezellige sfeer!"Instagram feed

Design: Cilla Tibbe   Webdevelopment: www.silicium.nl