HOME   |   ETEN&DRINKEN   |   ARRANGEMENTEN   |   KIDS   |   AGENDA&UITJES   |   BLOG   |   CONTACT 

VACATURE

BIJBAANTJE SCHOLIEREN

We zoeken jongens en meisjes vanaf 15 jaar om ons team te versterken.
Is dit leuk voor jou of ken je iemand die het leuk lijkt om in de horeca te werken? Kom langs om een sollicitatie formulier in te vullen.
We hebben gunstige werkuren van 12:00-21:00, een jong en supergezellig team, je deelt mee in de fooi en werk je in de avondshift eet je vooraf in het restaurant. De job is het hele jaar door, we hebben plek voor de avonden en in het weekend.

ZO TROTS OP NIEUW TERRAS en buitengevel

serre & terras mooi geheel

Samen met https://www.standcraft.com/nl/ en de https://www.anderhalvemeterexpert.nl/hebben we niet stilgezeten… Er is een nieuwe gevel aangebracht met logo, er is een boombar gemaakt, allemaal nieuwe banken en zitjes getimmerd. Alles voor nu, ruim opgezet, zodat je altijd op 1.5 meter zit en lekker buiten. FIJN, je hoeft hier NIET voor te reserveren, dus wandel lekker door het Groenendaalse Bos en zoek samen met ons team een fijn plekje uit.

 

RECENCIES

"Lekker uit eten met de hele familie, De Konijnenberg is een begrip in de regio en ver daarom heen"

"Niet alleen pannenkoeken maar ook voortreffelijk wild eten. Aanrader! Pannenkoek met wildragout is een leuke aanrader"

"We waren hier voor een verjaardag. Ondanks de drukte bleef de bediening attent en aardig. Glazen werden snel bijgevuld. De pannenkoeken waren heerlijk."

"Klantvriendelijk"

"We hebben op het terras gezeten afgelopen zomer en de lekkerste burger ooit gegeten! De Cowboy Burger, Aanrader. Lieve en vriendelijke bediening en gezellige sfeer!"Instagram feed

Design: Cilla Tibbe   Webdevelopment: www.silicium.nl